Kontakt

Verkställande direktör

Johanna Lakso

Johanna är civilingenjör i teknisk fysik med en master i energisystem. Hon har arbetat fem år med utvecklingen av förnybar energi och har goda kunskaper om elsystemet från sin tid på Svenska Kraftnät. 2013 blev hon utsedd till Årets miljöhjälte av WWF för att ha startat en ny hållbarhetsorganisation. Johanna är VD på Power Circle.

johanna.lakso@powercircle.org

+46 (0) 70-898 32 08

@johannalakso

Sakkunnig Framtidens Energisystem

Anna Wolf

Anna är civilingenjör i kemiteknik med inriktning energiprocesser och doktor i energisystem. Hon har jobbat både som utvecklingsingenjör på Vattenfall och med politisk påverkan, opinionsbildning och kommunikation på Naturskyddsföreningen. Anna är Power Circles expert inom områdena energisystem och smarta nät.

anna.wolf@powercircle.org

+46 (0) 70-954 00 02

@annachen_w

Sakkunnig e-mobility

Daniel Kulin

Daniel är ingenjör och ekonom från Umeå Universitet. Han har jobbat som projektledare på världens största vindkraftsprojekt, drivit eget konsultföretag och har de senaste 6 åren utvecklat statistik, marknadsbeskrivningar och styrmedel för solkraft, vind och energilager vid energimyndigheten. Daniel är Power Circles sakkunnige inom emobilitet och elbilens roll i energisystemet.

daniel.kulin@powercircle.org

+46 (0) 76-833 07 77

@KulinDaniel

Sakkunnig framtidens elnät

Johanna Barr

Johanna är civilingenjör i energisystem med inriktning mot elnät och förnybar kraftproduktion. Hon har jobbat som strategi- och marknadsanalytiker på Statkraft i Norge samt varit ansvarig för utbyggnaden av Vattenfalls nätverk av snabbladdare för elbilar. Johanna arbetar med att stärka forskning och innovation inom elsystemområdet. Johanna är Power Circles sakkunnige inom framtidens elsystem.

johanna.barr@powercircle.org

070-5320047

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /storage/content/61/191961/powercircle.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 3297