Kontakt

Verkställande direktör

Johanna Lakso

Johanna är sedan januari 2019 ny vd för Power Circle. Hon har har tidigare arbetat på både Energimyndigheten och Svenska Kraftnät. Johanna är civilingenjör i teknisk fysik, med inriktning mot energisystem, vid Lunds tekniska högskola. Johanna arbetar med verksamhetens alla områden, och är bl.a expert på framtidens elsystem.

johanna.lakso@powercircle.org

+46 (0) 70-898 32 08

@johannalakso

Sakkunnig Energisystem & Smarta elnät

Anna Wolf

Anna är civilingenjör i kemiteknik med inriktning energiprocesser och doktor i energisystem. Hon har jobbat både som utvecklingsingenjör på Vattenfall och med politisk påverkan, opinionsbildning och kommunikation på Naturskyddsföreningen. Anna är Power Circles expert inom områdena energisystem och smarta nät.

anna.wolf@powercircle.org

+46 (0) 70-954 00 02

@annachen_w

Sakkunnig e-mobility

Daniel Kulin

Daniel är ingenjör och ekonom från Umeå Universitet. Han har jobbat som projektledare på världens största vindkraftsprojekt, drivit eget konsultföretag och har de senaste 6 åren utvecklat statistik, marknadsbeskrivningar och styrmedel för solkraft, vind och energilager vid energimyndigheten. Daniel är Power Circles sakkunnige inom emobilitet och elbilens roll i energisystemet.

daniel.kulin@powercircle.org

+46 (0) 76-833 07 77

@KulinDaniel

Uppdragsledare Elektrifiering

Alexandra Andersson

Alexandra är civilingenjör i energi miljö management och arbetar med att stärka forskning och innovation inom elsystemområdet. Med stort intresse för smarta elnät, energilagring, e-mobility och förnybar energi arbetar hon med Power Circles nätverk och projektverksamhet.

alexandra.andersson@powercircle.org

+46 (0) 70-532 00 47

@alexa_anderss

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /storage/content/61/191961/powercircle.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 3297