NYHETER

EVENT

Konferensen Framtidens Elsystem 21 oktober 2020

2020-04-23

Save the date: Den 21 oktober kl 09.00-16.00 i Stockholm arrangerar Power Circle  på uppdrag av Energimyndigheten den andra upplagan av den uppskattade heldagskonferensen Framtidens Elsystem. Där presenteras några av de mest spännande projekten i det svenska elsystemet – såväl kommersiella som akademiska. 

 

Med Framtidens Elsystem vill vi höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Dessutom bjuds på framtidsspaningar och inspirerande samtal om innovationskraft och framgångsrika samarbeten.

 

Konferensen riktar sig till dig som arbetar på elnätsbolag, teknik- och tjänsteleverantör, forskningsinstitut, kommun, region, myndighet eller annan verksamhet med intresse av ett smartare elsystem.

 

Än så länge satsar vi på att ses live i oktober, men kommer självklart bevaka läget löpande. Spara datumet så länge och håll utkik efter mer information om programpunkter framöver, här på Power Circles hemsida eller på kunskapsportalen Framtidens Elsystem.

 

Se videoinspelningar från konferensen Framtidens Elsystem 2018 här.

 

Framtidens Elsystem arrangeras av Power Circle på uppdrag av Energimyndigheten, för att sprida och nyttiggöra kunskapen inom forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL.

 

 

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /storage/content/61/191961/powercircle.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 3297