VAD GÖR VI?

WEBBSÄNDNING

Framtidens elsystem – se webbsändning från konferensen här

-> Länk till webbsändning från konferensen

15 november kl. 9-16 i Stockholm

Välkommen till en ny konferens där vi presenterar några av de mest spännande resultaten just nu från projekt i det svenska elsystemet – såväl kommersiella som akademiska. Med Framtidens elsystem vill vi höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Dessutom bjuds på framtidsspaning och information om pågående projekt. Energimyndighetens nya generaldirektör Robert Andrén kommer att medverka.

 

Konferensen riktar sig till dig som arbetar på till exempel elnätsbolag, forskningsinstitut, fastighetsbolag, kommun eller myndighet.

 

Framtidens elsystem är också programkonferens för forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL som samlar Energimyndighetens insatser på elsystemområdet. Konferensen arrangeras av Power Circle på uppdrag av Energimyndigheten, tillsammans med Forum för smarta elnät.

–> Länk till webbsändning från konferensen på Power Circles youtubekanal

–> Länk till program och registrering för Framtidens elsystem – nyheter från forskning och bransch

–> Läs mer om hur vi stärker forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL.

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /storage/content/61/191961/powercircle.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 3297