VAD GÖR VI?

EVENT

Power Circle Summit 2017

Tema: Hållbara lösningar för framtidens energianvändare  – är teknik och opinion redo?

Energibranschen handlar inte längre bara om energi. Affärslandskapet förändras snabbt, ny energi- och informationsteknik, nya tjänsteaktörer och inte minst energikundernas nya värderingar och egna satsningar styr utvecklingen. För att möta framtiden och värna om hållbarhet i denna snabba utveckling är det viktigt att energileverantörer, energianvändare och innovatörer engagerar sig tillsammans.

 

Den 9 maj 2017 samlar vi landets viktigaste beslutsfattare, påverkare och vägvisare för att dela insikter om framtidens el- och energimarknad. Så kom och diskutera utvecklingen direkt med ledande innovatörer och elanvändare från såväl fastighet och industri. Vilka är framtidens hållbara lösningar? Vad blir konsekvensen av den digitala revolutionen hos energianvändaren? Vilka möjligheter och hot finns i en växande energitjänstemarknad? Och vad är elens roll i en fossilfri transportmarknad?

Förutom konferensprogrammet bjuder Energimyndigheten och InnoEnergy på ett fartfyllt “innovationsrace”. Ett antal nya energiteknikbolag kommer också att visa upp sina innovationer på en minimässa i anslutning till konferensen.

 

Klicka här för att komma till programmet.

 

Varmt välkommen!

 

TID: 9 maj 2016 kl 09.00-20.00

PLATS: Svenska Mässan, Göteborg