Exeri ansluter sig till Power Circles partnernätverk

Exeri ansluter sig till Power Circles partnernätverk för att driva på digitalisering och effektivisering inom energisektorn.

Power Circle är glada att välkomna Exeri som ny partner i sitt nätverk. Exeri, som befinner sig på en snabb tillväxtresa, har tagit en ledande position inom digitalisering för elnät och infrastruktur. Genom sina innovativa lösningar stödjer Exeri kunder i att optimera resursanvändningen, vilket är en kritisk del i den pågående elektrifieringen och arbetet med att nå klimatmålen.

Exeris teknik möjliggör att elnätoperatörer kan övervaka och hantera sina nät på ett mer effektivt och smart sätt. Detta är avgörande för att säkerställa pålitlig energiförsörjning i en tid när allt större delar av samhället elektrifieras. Genom digitalisering skapar Exeri förutsättningar för hållbarare arbetssätt och snabbare omställning till förnybar energi.

Magdalena Brodin, VD på Exeri, ser partnerskapet med Power Circle som ett viktigt steg i företagets utveckling:

– Exeri är inne i en spännande tillväxtresa där våra kunder på allvar omfamnar digitaliseringen och ser den som en del i den gröna omställningen. Våra kunder vet att i framtiden krävs det än mer effektivt resursnyttjande för att kunna möjliggöra den elektrifiering som pågår för att uppnå klimatmålen. Via vårt partnerskap med Power Circle kan Exeri delta i ett större sammanhang, bidra och påverka tillsammans med andra deltagare. Vi blickar framåt för att i dialog påskynda de nödvändiga förändrade arbetssätten, stötta modiga beslut och se till att smarta lösningar blir en del av vardagen.

Johanna Lakso, VD på Power Circle, välkomnar Exeri och betonar deras betydelse för den digitala omställningen:

– Exeris teknik är en viktig pusselbit i framtidens energisystem. Deras arbete med att effektivisera och modernisera hur vi hanterar elnätet kommer att spela en avgörande roll i att uppnå en snabb elektrifiering av samhället. Vi ser fram emot att samarbeta med Exeri för att tillsammans möta framtidens utmaningar.

Nytt från våra partners