Aneo Mobility inleder partnersamarbete med Power Circle 

Vi är glada över att välkomna Aneo Mobility som ny partner i Power Circles nätverk. Företaget, som idag är en av Norges största och ledande leverantör inom elbilsladdning för flerbostadshus, har nyligen utökat sin verksamhet till Sverige för att möta det ökande behovet av elbilsladdning i landet. 

Genom sin innovativa modell erbjuder Aneo Mobility laddningstjänster som är skräddarsydda för hyresrättsfastigheter, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Med företagets lösning kan kunder undvika stora initiala investeringar i laddinfrastruktur genom att istället betala en fast månadskostnad för sin laddanläggning som utgår från kundernas unika behov. Tjänsten inkluderar både installation, löpande underhåll och support vilket gör det enklare och mer effektivt för både bostadsrättsföreningar och de boende att övergå till eldrivna fordon. 

Margareta Törnblad, VD för Aneo Mobility Sverige, är entusiastisk över det nya partnerskapet med Power Circle och betonar vikten av samarbete inom sektorn: 

– Samverkan med andra aktörer i branschen är av största vikt, både för oss själva och för elektrifieringen i stort. Power Circle är en naturlig partner för vår organisation och vi ser fram emot att arbeta med nätverket och tillsammans driva gemensamma frågor framåt. 

Power Circles VD, Johanna Lakso, delar entusiasmen och understryker betydelsen av att integrera innovativa lösningar för att driva och accelerera elektrifieringsprocessen.  

– Aneo Mobilitys modell bidrar inte bara till en enklare vardag för elbilsägare utan också till en snabbare och smidigare övergång till en elektrifierad framtid. Deras expertis och engagemang för elektrifiering bidrar till Power Circles målsättning att accelerera elektrifieringen i samhället. Jag ser fram emot vårt vidare samarbete.  

Läs mer om Aneo Mobility 

Nytt från våra partners