CaCharge nytt partnerföretag i Power Circle

Ytterligare ett innovativt företag med inriktning på laddinfrastruktur har blivit partnerföretag i Power Circle. Power Circle består av ett 40-tal partnerföretag och verkar för hållbar utveckling genom elektrifiering. Bland partnerföretagen finns kraftbolag, teknikleverantörer, tjänsteföretag, lärosäten med flera.

 

CaCharge är ett bolag som erbjuder systemlösningar och smarta ladduttag för storskalig laddning av eldrivna bilar. Genom uppkopplade och kostnadseffektiva ladduttag kan många parkeringsplatser utrustas med laddmöjlighet för att främja en snabb expansion av eldrivna fordon.

 

– Vår vision är att omvandla alla parkeringsplatser till laddplatser för att möjliggöra en eldriven fordonsflotta. CaCharge laddar många fordon samtidigt till en mycket låg kostnad, säger Louise Hammarberg, VD på CaCharge

 

Inom Power Circle finns idag den absoluta majoriteten av de mest ambitiösa och framgångsrika företagen i Sverige inom bland annat e-mobility.

 

– Utvecklingen inom hållbara, elektrifierade transporter går enormt fort. Det är därför glädjande att se hur många företag i hög takt nu kommer med nya innovativa produkter och tjänster inom området. CaCharge är ett sådant företag, och jag ser fram emot att fortsätta driva omställningen inom transportsektorn tillsammans med dem och övriga partnerföretag, säger Olle Johansson, VD för Power Circle.

 

Om CaCharge;

CaCharge är ett svenskt GreenTech-bolag med vision att omvandla alla parkeringsplatser till laddplatser. CaCharge laddar många fordon till en mycket låg kostnad genom att ladda bilen på de platser där den ändå står parkerad ett tag. CaCharge systemlösning består av uppkopplade ladduttag, lastbalansering samt administrativa- och digitala tjänster som löser behovet för fastighetsbolag, kommuner, företag och BRF:er m.fl. som söker en kostnadseffektiv och skalbar lösning

 

Om Power Circle;

Power Circle samlar den nya energibranschen kring viktiga framtidsfrågor. Tillsammans med de över 40 partnerföretagen verkar Power Circle för hållbar utveckling genom elektrifiering. Bland partnerföretagen finns kraftbolag, teknikleverantörer, konsulter, lärosäten och andra organisationer. Verksamheten inriktas på nätverk, kunskapsspridning, samverkan och demonstration inom framtidsfrågor såsom e-mobility, smarta nät och energilager samt förnybar energi.

 

För mer information, kontakta;

Olle Johansson, VD Power Circle AB, +46 (0)70-791 29 62, [email protected]

Louise Hammarberg, VD CaCharge AB, +46 (0)72-731 55 57, [email protected]

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Nytt från våra partners