Charge4Go ny partner i Power Circle

Charge4Go_img

Laddupplevelsen för elbilister måste bli enklare. Med den ambitionen samlade Anders Ygeman i somras intresseorganisationer och branschaktörer för att diskutera hur betallösningen kan utvecklas. En av aktörerna som jobbar med just detta mål i sikte är Power Circles nya partner Charge4Go som inom några veckor kommer att lansera sin app.

– Vi vill demokratisera publik laddning genom att göra den enkel, tillgängligt och transparent för slutkund. Det är viktigt att sänka tröskeln för övergång till elbil och skapa en bekymmersfri laddupplevelse. Vi tycker dialogen som pågår nu gällande betalösningar samt enkelhet är helt i linje med vår vision, säger Tamas Hess, VD för Charge4Go.

Charge4Go siktar på att bli en oberoende nordisk emobility service provider med fokus på slutkundsupplevelsen. Samtidigt ser de ett värde i att utrullningen av elfordon och laddinfrastruktur görs på ett smart sätt och är nyfikna på den kunskap de kan få ta del av genom sitt partnerskap i Power Circle.

Det är ett viktigt decennium vi har framför oss när det kommer till omställningen av transportsektorn för att minska klimatavtrycken. Jag tror att partnerskap mellan aktörer kommer vara helt avgörande för att lyckas, säger Johanna Lakso, VD på Power Circle.

Läs mer om Charge4Go på deras hemsida: https://www.charge4go.com/

Nytt från våra partners