Circle K blir ny partner!

Circle K blir ny partner

– Som ledande aktör inom drivmedelsbranschen har vi både ett stort ansvar och stora möjligheter att arbeta för ett fossilfritt Sverige. Vi tror på elbilens framtid och dess roll för att nå klimatmålen, säger Jenni Alterling, Senior Fuel Product Manager på Circle K Sverige.

Circle K Sverige AB är ett drivmedels- och detaljhandelsföretag med 770 drivmedelsstationer. Redan idag erbjuder Circle K ett nätverk av snabbladdare och utbyggnaden fortsätter i snabb takt. Circle K:s ambition är att skapa den bästa laddningsupplevelsen längs vägen så att resan med elbil ska upplevas så enkel som möjligt utan räckviddsångest.

– Det är kul att nya aktörer hittar till Power Circle och ser att vi har relevant kunskap och ett spännande nätverk att bidra med. Som partner kan Circle K lära sig mer om elsystemet och samtidigt vara delaktiga i utvecklingen inom e-mobilitet på den svenska marknaden, säger Daniel Kulin, sakkunnig för e-mobility på Power Circle.

För två veckor sedan släppte Circle K det ”Stora Elbilsbokslutet” som delvis byggde på Power Circles statistik och visade att öar ligger i topp när det kommer till privatregistrerade elbilar: Till analysen

Nytt från våra partners