EV solution blir ny laddpartner

EV Solution är en oberoende operatör och leverantör av laddningsutrustning till elbilar med ett av marknadens bredaste sortimentet och med planeringshjälp för elektriker skapa den bästa möjliga laddningsanläggningen.
Green EV Solution logo

– Vi är glada över att få möjlighet till att bli ett fullskaligt medlemsföretag i Power Circle, säger David Carlson, VD på EV Solution. Vårt medlemskap är ett självklart steg för oss i utvecklingen av vår verksamhet och för att stärka vår möjlighet att påverka samhället i rätt riktning till det fossilfria.

EV Solution är en oberoende operatör och leverantör av laddningsutrustning till elbilar. De vill tillfredsställa sina kunders specifika förutsättningar och önskemål, vilket de gör genom ett av marknadens bredaste sortimentet av laddningsprodukter.

Nyligen startade de även upp Sveriges enda grossist som är helt specialiserad på laddningsprodukter till elbilar. Genom det erbjuder de stöd för elektriker, där de bistår med planeringshjälp, för att skapa den bästa möjliga laddningsanläggningen för varje slutkund beroende på olika krav och förutsättningar.

Läs mer om EV Solution på deras hemsida: www.evsolution.se

Nytt från våra partners