Karlskoga Energi & Miljö AB blir ny partner i Power Circle

Power Circle välkomnar Karlskoga Energi & Miljö AB som ny partner i sitt växande nätverk. Karlskoga Energi & Miljö är ett lokalt energibolag med en stark ambition att leda utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle.

Genom deras breda verksamhet inom områden som värme, el, biogas, återvinning och stadsnät, har företaget en tydlig vision – att tillsammans bli Sveriges mest hållbara företag. Företaget strävar efter att hela tiden utveckla sina cirkulära affärer för att underlätta för fler att leva hållbart. Deras bredd av verksamhetsområden gör dem till en central aktör i regionens omställning.

Sebastian Cabander, VD på Karlskoga Energi och Miljö, uttrycker sin entusiasm över samarbetet:

 – Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga, och vi spänner bågen högt. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara företag, och eftersom vi är ett mindre bolag är samarbeten avgörande för att nå dit. Vi ser Power Circle som en viktig partner som kan hjälpa oss och andra i vår gemensamma resa mot ett hållbart samhälle.

Johanna Lakso, VD för Power Circle, ser också fram emot partnerskapet och lyfter fram Karlskoga Energi och Miljös roll i nätverket:

– Karlskoga Energi och Miljö har en stark lokal förankring och en imponerande bredd i sitt hållbarhetsarbete. Genom vårt samarbete ser vi fram emot att tillsammans skapa förutsättningar för en snabbare omställning och utveckling av lösningar som driver Sverige mot en mer hållbar framtid.

Nytt från våra partners