Metergram: Ny partner för framtidens laddinfrastruktur

Metergram

Power Circle välkomnar Metergram till partnernätverket! Med sin expertis inom systemintegration och smart laddning bidrar Metergram till att underlätta utbyggnaden och användningen av laddstationer för elbilar.

Metergram kombinerar teknisk kompetens med praktiska lösningar för att möta behoven hos både dagens och morgondagens elbilsanvändare. Företagets tjänster bidrar till att skapa en mer sammanlänkad och användarvänlig laddinfrastruktur, anpassad för de utmaningar och krav som uppstår i samband med en växande elbilsflotta. Deras lösningar bidrar till alltifrån att underlätta integrationen mellan olika laddstationer och system till att säkerställa en smidig och tillförlitlig laddningsupplevelse för slutanvändaren.

Johanna Lakso, vd för Power Circle, ser positivt på vad det nya partnerskapet kan tillföra till nätverket och elektrifieringen:

– Partnerskapet med Metergram tillför både kunskap och teknisk innovation till vårt nätverk. Elektrifieringen av transportsektorn kräver lösningar som effektiviserar och förbättrar laddinfrastrukturen, och detta är just vad Metergram bidrar med. Deras arbete ligger i linje med Power Circles mål och vi ser fram emot att jobba tillsammans för att stärka vår gemensamma inverkan på omställningen.

Björn Albertsson, CCO på Metergram, delar denna uppfattning:

– Vårt samarbete med Power Circle öppnar nya dörrar, både för vårt arbete och för innovation inom laddinfrastruktur i stort. Metergrams expertis inom integration och smarta laddningslösningar kombinerat med Power Circles breda nätverk skapar nya möjligheter för oss och våra partners att tackla utmaningar och forma framtiden för elbilsladdning. Vi ser fram emot att dra igång arbetet!

Möt Metergram på DISTRIBUTECH International 2024 i Orlando, Florida, 27 till 29 februari!

Läs mer om Metergram

Nytt från våra partners