Monta ny partner i Power Circle

nyhet

Power Circles nya partner Monta arbetar för att förbättra laddningsupplevelsen för såväl användare av laddplatsen som för ägaren och operatören.

Monta startade 2020 som en start-up i Danmark med målsättningen att påskynda elektrifieringen inom transportsektorn och bidra till omställningen. De levererar en mjukvaruplattform för elbilsladdning som fokuserar på upplevelsen och som tillhandahåller en helt anpassningsbar lösning för både föraren, bostadsrättsföreningen och företagskunden oavsett val av hårdvara. 

– Att kunna erbjuda en bra laddningsupplevelse oavsett vem som är ägare eller operatör av laddplatsen samtidigt som vi lägger grunden för en skalbar, men ändå hållbar laddinfrastruktur, är avgörande för ytterligare tillväxt inom området laddbara fordon inte bara i Sverige utan även i resten av Europa, säger Marcus Enetjärn, Country Manager för Sverige hos Monta.

Plattformen ger ägaren av laddplatsen en lösning som både bidrar till att locka till sig användare och att sömlöst hantera laddpunkter, diversifierad prissättning, tillgänglighet, nyttjanderätt och transaktioner. Som användare har du även tillgång till laddningshistorik för att kunna hålla koll på din energianvändning och dina kostnadsbesparingar. 

– Att arbeta tillsammans med likasinnade företag som alla arbetar mot samma mål är ett utmärkt tillfälle att verkligen driva utvecklingen i rätt riktning! Jag ser fram emot att utforska synergierna mellan alla våra nya partners, säger Marcus Enetjärn, Country Manager för Sverige hos Monta.

Läs mer om Monta på deras hemsida!

Nytt från våra partners