Nya partnern MEGA Energy bidrar till hållbar effektförsörjning

MEGA Energy

MEGA Energy Systems Sweden ansluter till Power Circles växande partnernätverk. Med sin stora expertis inom förnybar energi och elnätsstabilisering arbetar MEGA Energy för att demokratisera energi- och stödtjänstmarknaden genom decentralisering av effektresurser.

Genom att integrera energilager i vattenkraft, vindkraft och solkraft kan de öka ekonomiska utfall i produktionsanläggningarna och samtidigt förbättra elnätets stabilitet. Med sina tjänster vill MEGA Energy öka lönsamheten för de aktörer som driver omställningen.

Utöver produktionsintegrationer erbjuder MEGA Energy enheter för stand alone-applikationer från 50kW upp till storskaliga anläggningar i megawatt-skala. Företaget projekterar, äger och driver även egna anläggningar.

Kristoffer Olsén, grundare av MEGA Energy Systems Sweden AB, delar sin entusiasm över det nya partnerskapet:

– Att bidra till en hållbar och stabil energiförsörjning är kärnan i vår verksamhet och vi är därför väldigt glada över att bli en del av Power Circle. Vi ser fram emot de möjligheter till samarbete och de synergieffekter som kan uppnås genom att vara del i ett nätverk med branschkollegor och aktörer med samma mål som vi

Johanna Lakso, vd för Power Circle, välkomnar MEGA Energy och deras bidrag till nätverket:

– MEGA Energys engagemang för energiomställningen och innovativa lösningar för energilagring är ett starkt bidrag, både till vårt partnernätverk och till omställningen i stort. Deras expertis kommer att vara en viktig resurs i vår gemensamma strävan mot en mer hållbar energiframtid. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och utforska nya vägar för att accelerera omställningen.

Läs mer om MEGA Energy

Nytt från våra partners