Power2U ansluter till nätverket

Green Power2U logo

”Energisektorn står inför en enorm förändring – från centraliserad, storskalig energiproduktion till lokal, decentraliserad produktion och lagring av energi, vilket ställer stora krav på utvecklingen av digitala energisystem med en användarupplevelse i världsklass. Därför är det roligt när nya aktörer med smarta lösningar går med i nätverket,” säger Johanna Lakso, VD Power Circle.

Power2U erbjuder molnbaserade energilösningar som gör det enkelt att förstå och ta kontroll över sina energitillgångar, energioptimera fastigheterna och dra nytta av möjligheterna i det framtida energisystemet. De lagrar solenergi. I molnet.

Verkligheten av klimatförändringar har aldrig varit tydligare och inte heller vägen framåt. Power2U vill skapa ett 100% förnybart energisystem för alla. Det är viktigt att både företag och slutanvändare kan förstå, påverka och kontrollera sin användning, kostnad och miljöpåverkan. Med sin lösning ger Power2U alla möjlighet att investera i en hållbar framtid.

”Power Circle är en spännande partner för oss, och vi ser fram emot att förändra framtiden tillsammans. Vi vill arbeta tillsammans med varje fastighetsägare som är redo att ta steget in i en digitaliserad verklighet med minimal miljöpåverkan,” säger Göran Ernstson, VD Power2U.

Nytt från våra partners