Svensk Fordonsladdning blir en del av partnernätverket

Till hemsidanyhet

Elektrifieringen av transportsektorn gör att vikten av tillgång till laddning bara blir större. Svensk Fordonsladdning är leverantör av helhetslösningar inom fordonsladdning och välkomnas som ny partner hos Power Circle.

Svensk Fordonsladdning AB levererar helhetslösningar för snabbladdning, depåladdning och hemmaladdning. Deras breda produktssegment gör att de kan rikta sig mot såväl tunga som lätta fordon inom industri och offentliga miljöer samt till privatpersoner, BRF:er och företag.

Vi är specialister inom fordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid både för lätta och tunga fordon. Med över 12 års erfarenhet av snabbladdning kan vi erbjuda en gedigen kunskap och åta oss de riktigt stora och utmanande projekten, säger Robert Nilsson, vd på Svensk Fordonsladdning.

Behovet av att bygga ut mer laddning är stort både för personbilar, olika former av lättare transportfordon och i allt större utsträckning för tyngre fordon. Det senare är det nu stort fokus på inom elektrifieringskommissionen där Power Circle deltar.

Utvecklingen inom tunga fordon går nu väldigt snabbt och det är viktigt att vi möter upp transportsektorns behov av ny laddinfrastruktur. Därför är det alltid intressant att etablera kontakt med aktörer som levererar lösningar även till tunga fordon, och jag ser fram emot att utbyta kunskaper och erfarenheter med vår nya partner, säger Johanna Lakso, vd på Power Circle.

Läs mer om Svensk Fordonsladdning på deras hemsida!

Nytt från våra partners