Vi välkomnar Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö till nätverket

Mall - Bilder till Notify (14)

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö (ESEM) ansluter sig till Power Circles nätverk. Bolaget utgör en drivkraft för förändring inom energibranschen, och Power Circle ser fram emot att få dela deras expertis med resten av branschen.

ESEM är ett driftbolag som driver och utvecklar Eskilstuna Energi och Miljö (EEM) samt SEVAB Strängnäs Energi (SEVAB). De strävar efter att bli en ledande leverantör av hållbara energi- och miljötjänster med minimal miljöpåverkan och maximal nytta. Genom kontinuerligt underhåll och utveckling av lokala elnät säkerställer de en pålitlig tillgång till el och värme för sina kunder.

Anna-Åsa Hellström, affärsområdeschef Elnät på ESEM, ser fram emot samarbetet med Power Circle:

– Elnätsbranschen står inför stora utmaningar då vi ska genomföra många genomgripande förändringar på kort tid. Att förstå varandras perspektiv och göra jobbet tillsammans är A och O för att slutresultatet ska bli bra. Power Circle samlar många olika typer av aktörer som alla är involverade i energiomställningen på olika sätt. Som partner får vi därför fantastiska möjligheter att få ett väldigt brett perspektiv på frågorna, fördjupa vår kunskap och få draghjälp i det jobb som ska göras.

ESEM visar sin framåtanda genom att vara bland de första i Sverige med att introducera miljövarudeklarerad el och ett högeffektivt stadsnät. De har även etablerat unika projekt som ReTuna Återbruksgalleria och Sveriges största konstgjorda våtmark, vilket visar på deras engagemang för hållbarhet och samhällsutveckling.

– Vi på Power Circle är glada över att få samarbeta med ESEM. Jag är övertygad om att deras kunskap inom lokalnät tillsammans med deras drivkraft kommer att bidra med nya perspektiv till nätverket. Deras engagemang för hållbar utveckling och förmåga att kombinera teknik med samhällsnytta gör går hand i hand med våra ambitioner, säger Johanna Lakso, vd på Power Circle.

Nytt från våra partners