Voltiva erbjuder framtidssäkra och flexibla laddlösningar

Voltiva

Power Circle är glada över att kunna hälsa Voltiva välkomna till partnernätverket. Voltiva etablerar sig som laddoperatör av fastighetsnära elbilsladdning med uppkopplade och flexibla helhetslösningar.

När elbilsförsäljningen nu tar fart och laddsystemen växer i storlek ökar behovet av aktörer som erbjuder teknisk drift och flexibla servicetjänster som hanterar både funktion och betalflöden. Voltiva har etablerat sig på den svenska marknaden för laddinfrastruktur och specialiserar sig på drift av laddsystem för kommersiella fastighetsägare, företag och flerbostadshus. 

Vi har en fantastisk teknisk kompetens inom företaget som innefattar både duktiga kolleger med stor erfarenhet av laddsystem och en väldigt bra systemplattform för fastighetsnära elbilsladdning. Det gör att vi kan ta ett långsiktigt ansvar för att våra kunders laddsystem fungerar över tid.” – säger Mikael Ring, VD för Voltiva AB.

Voltiva täcker in hela värdekedjan från projektering, laddstationer, installation, teknisk drift till användarcentrerade tjänster. Tillsammans med sina partners som täcker hela Sverige levererar Voltiva smarta laddsystem med fokus på driftsäkerhet, service och support.

Smarta och skalbara laddlösningar som är långsiktig hållbara kommer att spela en viktig roll i den fortsatta elektrifieringen av fordonsflottan, säger Power Circles VD, Johanna Lakso.

Läs mer om Voltiva på deras hemsida!

Nytt från våra partners